På vår gård stimuleras sinnena genom smakupplevelser som leder till både kunskap, inspiration och välbefinnande. Boka en upplevelse med oss eller någon av våra vänner, som ett trevligt sätt att umgås eller en bra teambuilding-aktivitet. Det går också att välja aktivitet från vårt kalendarium.

 

Provningar

Man kan prova det mesta som är ätbart. Det krävs en växtplats, en historia och något som gör produkten så intressant att man vill veta mer om den och dess användning. När smaker läggs samman med kunskap uppstår aha-upplevelser, som gör livet lite skönare att leva.

Läs mer om våra provningar

Kurser

Laga din egen lunch, middag eller fördjupa dig i ett specifikt ämne. Kurserna leds på ett lättsamt men sakkunnigt sätt och vi delar med oss av kocktips och andra yrkeshemligheter. Smaksättningen står i fokus. För de som önskar integreras matlagningen med provning av passande drycker, eller någon annan aktivitet kring mathantverk.

Läs mer om våra kurser

Föreläsningar

Kulinarika ger inspirationsföreläsningar om mat och dryck utifrån dina önskemål. Föreläsningarna är varvade med smakfulla betänkligheter och experiment. Ämnen det kan handla om är: mat som kulturbärare, smak och hur mat och dryck påverkar vårt sätt att må, svenska äpplen och vad framtiden har att ge. Vi utbildar också entreprenörer inom mat, dryck och restaurangbranschen.

Kontakta oss för att boka

Boka