Main menu

  • Konsultering Vin

Jag vänder mig till Restaurangbranschen och erbjuder att skapa
vinlistor, ge vinrekommendationer och utbilda personal.

Många Restauranger har en tydlig inriktning till mat som kan matchas med genomtänkta vinval för att stärka profilen ytterligare.
Tillgänglighet, omsättning och personalens kompetens är några av de faktorer som spelar in.
En rekommendation från serveringspersonal känns ofta betryggande för gästen. Genom en kortare utbildning kan
personalen få en kunskap om vin som ökar gästens tillfredsställelse och bidrar till ökad omsättning.Genom tidigare
arbete hos importör har Kulinarika kunskap om hur arbetet mellan vinimportörer och grossistled fungerar.
Ytterligare en faktor som bidrar till smidighet.


  • Konsultering MatKonsultering Mat

Kulinarika erbjuder hjälp med inspiration, recept, menyer och matstyling.

Kockränderna går inte ur. Det har gått mer än 10 år sedan Bibbi sadlade om från kock till vinvärld och undervisning.
Passionen för mat finns alltid kvar, när tiden finns är det vid spisen den spenderas. Hyfsat regelbundet assisteras det
i restaurangkök, det är något visst med stämningen, pulsen och nöjda gäster…Goda viner är ju inget utan sällskap.
På resor och middagar sugs ALLA intryck in, dokumenteras och transformeras till genomförbart.
För vem? Jo, för kundens önskemål och Kulinarikas egen filosofi: Vällagat.
Sen må det vara rustikt, vardagligt, sofistikerat eller vad du vill. Finns inte tanken med mister matlagningen sin charm.

Exempel på tidigare uppdrag är utveckling av vår- och sommarsäsongens salladsmenyer för Värmlands Landsting,
recept och matstyling vid kokbok och diverse tidningsartiklar bl.a. i Allt om Mat samt liknande sysslor i reklamsyfte
för Felix potatisprodukter.