Hos Kulinarika på Aplungen är smakupplevelser i fokus. Ät en god middag här, ta del av vårt aktivitetskök eller boka hela lokalen för en fest i vacker omgivning.

Vår inriktning är mathantverk där måltidskultur, ursprung och tradition är viktigt. Som äppelbönder på en tidigare mjölkgård är vi stolta över att både stötta och utveckla det svenska lantbruket. Svenska jordbruksprodukter ligger oss absolut närmaste hjärtat. Vi älskar fisk och grönsaker, av det senare är det alltid rikligt på tallriken, och självklart är köttet svenskt, så mycket det bara går från närbelägna gårdar och skogar.

Drycken i glasen matchar maten, vare sig det gäller vin, öl eller alkoholfria drycker skall ni känna er i trygga händer. Vi tycker inte måltiden är komplett förrän glaset är fyllt och är lite extra nöjda när vi bjuder våra egna drycker, både med och utan alkohol. Samtalen med er om råvaror och matlagning  är dom bästa stunderna, tycker vi. Välkomna att besöka vår matsal!

 

 

 

Vår matsal

Vill ni besöka oss som matgäst hälsar vi er välkomna till öppna sittningar som presenteras i Boka Bordkalendern och grönmarkerade datum.  Är ni fler än 10 och vill besöka oss på annan tid tar vi också emot gruppbokningar. Se vad köket bjuder på:

Sommarmeny

Du kan också boka en spännande matlagningsaktivitet hos oss, där måltid ofta ingår, se våra aktiviteter.

Kontakta oss för att boka in grupp

 

Festvåning

Vår matsal har plats för 84 sittande, tillsammans med glasverandan som gränsar till matsalen finns plats för ytterligare ca 50 personer.

Är ni ett sällskap på minst 50 personer får ni lokalen för er själva och kan utöver middag fylla kvällen med underhållning, bar och dans. Den här typen av fest är alltid speciell, vi vill planera den med er utifrån era önskemål. Hör av er i god tid så börjar vi med att titta på datum och sedan fylla festen med sitt innehåll.

Kontakta oss för att boka

Boka