När man bokar ett bord eller plats på kurs hos oss på Kulinarika följer avbokningsregler. Ett slags avtal mellan er och oss, som gör att vi kan fortsätta driva verksamheten framåt enligt det koncept vi startat upp och som kanske är anledningen till att ni bokar bord hos oss just denna gång.

Vi önskar att man ser sin vistelse på Kulinarika som en upplevelse, likvärdigt med  en kväll på teatern, standup eller en konsert. Vi förbereder oss på det sättet genom att köpa hem råvaror, täcka upp med personal och förbereda maten minst ett par dagar innan.

När ni kommer till oss får ni mycket omtanke från vår personal, vi fyller gärna lokalerna men aldrig så det blir obekvämt fullt. Luftigt och trevlig stämning eftersträvar vi och gott om personal som kan svara på era frågor och pyssla om. Därför är vi också beroenden av att de förbokade platserna verkligen fylls så som ni bokat och vi planerat.  Vi har ofta väntelistor och kan fylla upp platser som avbokas om vi får veta dem i tid, enligt våra avbokningsregler.

Tack för att ni vilja hjälpas åt och för er förståelse! Anders &Bibbi