Vi söker förstärkning till vårt glada, kunniga gäng. Vill du jobba med oss i sommar eller har du erfarenhet från varmkök så du kan bli vår nya kollega på heltid? Välkommen att höra av dig till oss!

ERFAREN KOCK
TJÄNST: 70-100%, MAJ – TILLSVIDARE

Vi söker dig som är erfaren kock och vill jobba med genuin matlagning och mathantverk. Du har flera års erfarenhet av kökets alla delar med tyngdpunkt på varmkök, hög arbetsmoral och lätt att kommunicera med dina kollegor. 

Vi ser att du tar ansvar och kan jobba självständigt. Avlastar köksansvarig med inköp, menyer, daglig planering. Du är delaktig i att utveckla verksamheten och få egna ansvarsområden. Kanske har du speciella och personliga meriter. 

Du tycker om att möta och tala med besökare. Serverar gärna om det behövs och håller i vissa av våra kurser. Du är kreativ och generös med dina kunskaper till både kollegor och gäster, bidrar till god stämning i arbetsgruppen. 

Ett plus är om du är intresserad av odling och dryckesförädling. Arbetet gäller både dag- och kvällstid.

Låter det intressant? Hör gärna av dig om du har frågor: Bibbi 0708-65 42 64. Skicka din ansökan med CV och personligt brev till hej@kulinarika.se.  Senaste ansökningsdatum är 20/2 2022.

SÄSONGSARBETARE
TJÄNST: 50-100% SOMMAREN 2022
Vi söker säsongsarbetare för sommaren 2022. Tjänsten kan variera 20-40h, vi söker ett antal personal som önskar kök eller matsal som inrikting. Sysslorna är av köksbiträdes karaktär med produktion av cateringmat, servering till Kulinarikas egna matgäster, råvaruhantering, disk, städ och ”nissesysslor” i matsal. Visst behov av personal på timanställning vid försäsong, från maj och framöver och tjänsten kan fortsätta på samma sätt efter sommaren. Vi kräver inga förkunskaper men man ska gilla att ”hugga i” och kunna ta egna initiativ.  Arbetet gäller, dag- och kvällstid samt helger. 

Låter det intressant? Ring för frågor: Bibbi 0708-65 42 64. Skicka din ansökan med kontaktuppgifter och personligt brev till hej@kulinarika.se. Senast 6/3 2022

GRÄSKLIPPNING

TIMANSTÄLLNING, 6-8H/ VECKA, SOMMAREN 2022

Vi söker säsongsarbetare som kan hjälpa oss med gräsklippning av grönytor. Ett plus om du kan hantera röjsåg och trimmer. 

Vid intresse hör av till: Bibbi 0708-65 42 64 eller maila hej@kulinarika.se. Senast 31/3 2022