Omständigheterna har ändrat våra förutsättningar. Vi kan tyvärr inte duka upp till julbord så som det var tänkt.

Men när vi nu saltat, rimmat, korvat, rökt, rullat, bakat och gjort pastejer i 2 månaders tid vill vi ju att ni ska få smaka på allt det goda så nu får det bli på ett annat sätt.

Takeaway

Vi packar i portionslådor. Den mat som är småvarm kan levereras varm och klarar då av att stå på värmehållning i 2h. Eller så värmer man själv i ugn eller micro när det passar.

Vi levererar dessa lådor under advent.

Torsdag- Lördag från 26/11-19/12 och 22-23/12 kan man boka 2 typer av paket: 

1.Julbord – vårt traditionella med 4 rundor:  2 kalla tallrikar, småvarmt och dessert för 495kr. 

Vi tänker att det första alternativet motsvarar 2-3 h i ättid t.ex. en långlunch eller middag. Man kan också tänka sig att man äter 1-2 lådor vid lunch och de andra på em/kväll.  

2. Jultallrik med urval från julbordet i 3 rundor: en kall tallrik, småvarmt och sött för 275kr. Det här alternativet passar in på 1-2h, t.ex. en lunch. 

SE HELA MENYN HÄR

Kom ihåg att vi har egen dryck också. Dessa kan ni komma förbi och handla i vår obemannade butik eller beställa när ni bokar takeaway. 

Äppelglögg, äppelöl(2,25%), äppelmust, mineralvatten med äppelsmak. 

Butiken har öppet alla dagar Fr.o.m 26/11-23/12 kl. 9-21

Ni bokar er takeaway på vår vanliga bordsbokning. BOKA HÄR

Bokning

Bokningen står öppen fram till kl. 15 på onsdag samma vecka som ni önskar takeaway. Vi blir förstås glada om ni bokar tidigare än så. Då blir det enklare för oss att planera både med mat och personal. Och ni slipper risken med slutförsäljning.

Hämta ute

Skriv i meddelande rutan vid bokningen om ni vill att vi ställer ut maten. Det går jättebra, vi lägger med ett swishnummer i påsen.