Kära Gäster!

De senaste veckorna har vi hållit vår verksamhet stängd och istället tänkt, samtalat, satt oss in i Coronavirusets framfart och tagit in den fakta som finns att få.

Vi känner oss redo att möta framtiden. Ett steg i taget och utan några garantier har vi nu en plan hur vi ska gå tillväga de närmaste veckorna. För att ni ska känna er trygga hos oss och att vi jobbar på ett ansvarsfullt sätt mot samhället- en vardag med Corona.

Till er som besöker oss erbjuder vi ändå luftigare lokaler mot tidigare. Vi fyller matsalen till 1/3 av vår maxkapacitet vilket innebär ca 30 platser per sittning. Era sällskap blir placerade tillsammans men med ett längre avstånd till nästa bord. De ytor där det finns anledning desinfekteras av oss regelbundet.  

Vi byter ut våra bufféer mot tallriksservering.

Våra matlagningsaktiviteter har skärpta hygienkrav och vi jobbar i skyddande klädsel. Vi håller dessa grupper interna tillsvidare, dvs. utan blandning av utomstående. 

Vi erbjuder numera också takeaway i större utsträckning.

Därutöver följer vi folkhälsomyndighetens rekommendationer. Ingen personal med minsta förkylningssymtom arbetar, vi ber också våra gäster att tänka på samma sätt även med personer i riskgrupper. För de personer som inte kan närvara av dessa skäl erbjuder vi takeaway. 

Ja, det är konstiga tider men tillsammans ska vi ta oss igenom det här, även om det får bli på ett visst fysiskt avstånd. 

Låt vänlighet, omtanke och förståelse vara våra ledord.

Kram till er alla önskar Anders & Bibbi med personal.