Vad säjer ni om de här??

  img_1109

Inte så dumt faktiskt. Nu har jag bara provat det vita som var helt ok. Ett picknickglas i PET, helt oslagbart på picknicken. Det finns en röd zinfandel också och jag kan tänka mig att det håller samma linje. Funkar bra till mackor och sallader eller vad man nu får med sig ut. En rosé också, tysk halvtorr, nja, jag vet inte… Det här är alltså motsvarighet till boxen (som för övrigt är på förslag att skatten skall höjas, någon har “kommit på” att den säljs med mängdrabatt!!! ). Här är det helt omöjligt att fylla på.  Om man inte tagit med sig flera glas då förstås. Kontaktade importören som berättar att vinglasen ännu bara finns mot restaurangsidan, men de jobbar på att komma in på Systembolaget snart! Hoppas det blir i sommar, för mer perfekt picknick vin kan jag inte tänka mig.

  • picknickvin
  • Kulinarika
  • Bibbi
  • Kringlund