En av de roliga sakerna med mitt jobb är alla inbjudningar jag får. Tyvärr kan jag bara gå på en bråkdel av dessa eftersom de flesta är i huvudstaden.

Igår slog jag iallfall två flugor i en smäll.

Vid den obligatoriska provningen på Systembolaget blev jag påmind om 20-års jubileumet för Restauranghögskolan i Grythyttan. Det hade jag glömt bort men ändå timat helt perfekt med ett par timmars väntan innan tåget gick hem.

Så när jobbet var avklarat gick vi vidare till Konserthuset på Hötorget.

Oj, vilka intryck. Helt plötsligt befann jag mig 10-år bakåt i tiden. Bland blinies och champagne och delar av min gamla klass kändes allt som en saga- eller precis som vanligt kanske man ska säja, för det är så här jag kommer ihåg Grythyttan.

Tiden gick alldeles för fort, hann inte heja på alla, men är glad för det lilla. Så otroligt roligt det var, är helt upprymd fortfarande.

På vägen ut i den lilla “goodie” påsen låg minnen från Grythyttan. Schiffersten, knäckebröd och en bok i Vett och Etikett!

Perfekt, vi som snart skall hålla stor fest. Då träffs vi igen och skapar nya minnen för framtiden.