Det bästa med dagsturerna till Stockholm är förstås att jag får jobb uträttat. Det näst bästa är sushitallriken som åker med från centralstationen på hemvägen. Sushisnurror är det långt till i Västra Ämtervik så man får passa på när tillfälle ges.

dsc00510

Skärpan på bilden talar sitt språk, så här alert känner jag mig, efter ca 150-200 provade viner som det var på Systembolagets journalistprovning igår.

Inte trött på grund av ångor utan för att det frestar på att använda sina sinnen (faktiskt! =)) Mycket gott till jul blir det, i år kommer en kryddning på glöggen som passar åtminstonde mig alldeles utmärkt.

Eller vad säjer ni om lakritsglögg? Vågar man säja det..? Nu när är allt så gråtrist: Längtar till advent med tända ljus, mys och traditioner, och en massa gott att mumsa på.

Kram Bibbi