Vill tipsa om en alkoholfri cider som en av mina kollegor rekommenderade häromdagen. Stowford Press (nr 1989), 9,90krstowford

Jag har inte provat den själv men köpte några flaskor idag. Våra nya dryckesvanor där det pytsas litet då och då under veckan är både trevliga och kontinentala.

I vinkännarkretsar är det vanligt att man tar en “vit månad” någon eller några gånger under året, för att nollställa sig själv. Även om man tycker sig ha kontroll kommer vi inte ifrån att alkohol är beroendeframkallande, vi har alla ett ansvar. Inte minst Systembolaget, de har sannerligen ett ansvar som jag tycker de hanterat riktigt bra den senaste tiden. Flera bra alkoholfria alternativ dyker upp, ett annat som jag gärna serverar till mat är Blåbär 100% från Saxhyttegubben, finns i välsorterade butiker och serverades på det stora bröllopet nyligen.

Jag önskar er alla en fortsatt härlig sommar. Bloggen, och jag med den, vilar tills augusti.