Nu när sommaren äntligen är här är det dags att korka upp roséflaskorna, eller vad säjer ni? En smygstart får vi i halvtorra bubbelvinet Fresita (nr 7866),79kr som fått sin rosa färg av jordgubbar, på riktigt! Inget tillsatt socker, inga kemikalier, bara söta jordgubbar. Men vinet är gjort på druvor, i huvudsak nektarsöta Muscat.Vi drack vinet i helgen till milda ostar. Det är perfekt som fördrink, sommarvin. Till helgen ska jag servera det igen på en chokladprovning.Trevlig Helg!Kram Bibbi
- Andra drycker (4)
- Äppelcider (3)
- Bakverk (20)
- Champagne/mousserande (4)
- Choklad (1)
- Desserter (5)
- Dessertvin (3)
- Destillat (1)
- Fiskrätter (1)
- Frö, Flingor och Nötter (4)
- Gästbloggare (1)
- Glögg (5)
- Godis (1)
- Inspiration (31)
- Kötträtter (5)
- Matbröd (1)
- Media (1)
- Nyheter (1)
- Nyheter- Kulinarika (28)
- Okategoriserade (29)
- Öl (5)
- Övrigt (11)
- Recept (1)
- Reflektioner (35)
- Rosé (6)
- Rött (52)
- Saft (3)
- Smårätter (27)
- Smårätter/förrätter (4)
- Starkvin (2)
- Vinprovningar (32)
- Vintips (1)
- Vitt (15)
Senaste inläggen
Kategorier
19 maj 2010