Vi tog en promenad ner till sjön idag, en av småtjejerna och jag. När lilla V. konstaterade att det var badtemperatur undrade jag vart mitt mod tagit vägen med åren. Låt oss iallafall konstatera att det är VÅR på riktigt. Igår var jag på Beijers Bygghandel i Karlskoga och provade öl. Med ett femtiotal herrar och 2! damer provade vi flera av vårens nyheter, den röda tråden var svenska bryggerier. Allt var inte gott, minst populär bland ölälskarna var de spontanjästa Lambicen, men så var den inte svensk heller!Här är några av de öl som många gillade:Pistonhead Hot Roddin’ Lager (nr 1432), 11,50kr. Med en riktigt brödig karaktär men också en hel del frukt som citrus och grapefrukt. Ett öl i amerikansk microbryggeristil, från Spendrups bryggeri.Wisby Weisse (nr 1564), 22,90. Typisk veteölskaraktär i en lätt stil med typisk banan och kryddnejlikadoft. Oppigårds Amarillo Spring (nr 1440),19,50 En ale med rejäl beska som balanseras av en fyllig stil och djup frukt. Från lilla familjeägda Oppigårds i Dalarna.