Jag tänker inte tacka gudarna för den här möjligheten att få skriva blogg. Men som Bibbi redan misstänkt och påpekat var mitt svala, och möjligen avvaktande ja till att gästblogga, mest en yttring av mitt sätt att se på humor.

Bibbi är en mycket god vän som jag delat uppgifter med fler gånger än jag kan räkna. Inget av dessa tillfällen har varit tråkiga. Men alla eller i alla fall nästan alla har utmynnat i kvalitet.

Bibbi skriver i introduktionen att jag bistått henne med tid och information när hon behövt det. Men om sanningen ska fram, och det ska den väl? Så har ganska lite av min input det senaste året resulterat i någon bra här på bloggen. Vad hände egentligen med snapsreceptet, och min äppelvinäger tror jag inte ens i förbigående har nämnts. Detta måste utredas.

Jag vill med dessa två förgyllda veckor, ta upp sådant som berör vitt mat och dryckesintresse. Givetvis är det också ett ypperligt tillfälle att vädra en del idéer som mina närmaste inte tror på riktigt lika mycket som jag, eller om de möjligen har tröttnat på matsnacket? Jag hoppas på kommentarer och förhoppningsvis hittar vi lite meningsfränder.

/Micke