Det finns mätverktyg som läser av bloggar. Jag har en sån inkopplad men det är lite som när man var liten, mammas mest effektiva sätt att få tyst på radion när den skrålade för mycket var att dra ur sladden. Märker att jag också blivit sån. Det här verktyget visar på de mest häpnandsväckande saker. Vart besökarna kommer ifrån, hur länge de läser sidorna o.s.v., har jag fått berättat.

Häromdagen lärde jag mig en ny sak iallafall: Man kan se vilka som länkar till ens sida. Va kul.

I Tyskland fann jag en site som länkade till mig, tror inte att vi känner varandra. Kanske , jag har ju ett förflutet i Berlin där jag bott och jobbat, men det verkar som att vi har gemensamma vänner också. Jag har inte tittat så noga än för jag såg en annan sak först som fick mig att glömma allt annat för en stund. Titta här! Birchermüsli. Har ni smakat det? På FourSeasons där jag jobbade serverades det till frukost. Patisseriet gjorde stora hinkar av det, jag smög ibland in i kylen och försåg mig med några skedar, bara för att det var så gott. Man slänger i lite av det man tycker om, kommer ihåg att jag gillade den med gröna äpplen och hasselnötter väldigt mycket. Man kan säja att det är en blöt müsli, jag vet att vi använde naturell youghurt och en liten skvätt grädde(jättelite), som det blöta. Sedan var det Müsli som bas, toppad med något frö eller nötter -gärna rostade, torkade frukter, färska frukter/bär och gärna lite honung. Gör man en binge så står den några dagar. Precis min stil på favvogrejer, spannmål i alla dessa former.

/Bibbi